Betu Napisano 21 Lipiec 2023 Share Napisano 21 Lipiec 2023 Witam, chciałbym dopasować ten pocisk do broni. Może ktoś podpowiedzieć z jakiej on jest? Według mnie średnica to 14 mm, długość 16mm. Ołów. Dwa rowki smarujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 21 Lipiec 2023 Share Napisano 21 Lipiec 2023 (edytowane) Minie. Edytowane 21 Lipiec 2023 przez karpik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Betu Napisano 21 Lipiec 2023 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2023 Stawiałbym na 33, ale 37 też pasuje. Niestety nie znalazłem w sieci nic z tego co jest pod 33 i 37 w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 22 Lipiec 2023 Share Napisano 22 Lipiec 2023 Bo nie znajdziesz . kulki indywidualnie odlewane . To co zapodał Karpik są tylko przykłady typów tych kul . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Betu
Witam, chciałbym dopasować ten pocisk do broni.
Może ktoś podpowiedzieć z jakiej on jest?
Według mnie średnica to 14 mm, długość 16mm. Ołów.
Dwa rowki smarujące?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi