Krzysztof Krężel Napisano 16 Lipiec 2023 Napisano 16 Lipiec 2023 Dzień dobry, zdjęcia dla Państwa informacji. Kolejne nowości zdjęciowe opublikujemy w HP15 oraz w następnym albumie - kontynuacji albumu "WSPOMNIENIE DNI CODZIENNEJ SŁUŻBY". Więcej aktualności z ostatnich dni na naszych stronach FB. Pozdrawiam członków forum, a w szczególności uczestników wątku o MDLot. Krzysztof Krężel, SH i Muzeum MDLot. w Pucku Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano 16 Lipiec 2023 Napisano 16 Lipiec 2023 Pozdrawiam, panie Krzysztofie i załogantów Muzeum MDLot , a szczególnie Remigiusza i Mariusza.. W ręku Remigiusza widzę fotografię Sablatniga SF.8 z numerem 10, chyba Kol. Sedco Express już będzie zadowolony.. Pozdrowienia. Cytuj
Sedco Express Napisano 17 Lipiec 2023 Napisano 17 Lipiec 2023 Oczywiście jestem zadowolony :-) Będę jeszcze bardziej zadowolony (i chyba nie tylko ja) jak fotografia ta zostanie ofiarowana do muzeum MDLot. Pozdrawiam, Ryszard Kołodziejski Cytuj
formoza58 Napisano 17 Lipiec 2023 Napisano 17 Lipiec 2023 W dniu 16.07.2023 o 09:29, Krzysztof Krężel napisał: Pozdrawiam członków forum, a w szczególności uczestników wątku o MDLot. Krzysztof Krężel, SH i Muzeum MDLot. w Pucku Ja również serdecznie pozdrawiam i , jak Bóg da, do zobaczenia w Pucku ;-) Krzysztof Goździk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi