Krzysztof Krężel Napisano 16 Lipiec 2023 Share Napisano 16 Lipiec 2023 Dzień dobry, zdjęcia dla Państwa informacji. Kolejne nowości zdjęciowe opublikujemy w HP15 oraz w następnym albumie - kontynuacji albumu "WSPOMNIENIE DNI CODZIENNEJ SŁUŻBY". Więcej aktualności z ostatnich dni na naszych stronach FB. Pozdrawiam członków forum, a w szczególności uczestników wątku o MDLot. Krzysztof Krężel, SH i Muzeum MDLot. w Pucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 16 Lipiec 2023 Share Napisano 16 Lipiec 2023 Pozdrawiam, panie Krzysztofie i załogantów Muzeum MDLot , a szczególnie Remigiusza i Mariusza.. W ręku Remigiusza widzę fotografię Sablatniga SF.8 z numerem 10, chyba Kol. Sedco Express już będzie zadowolony.. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 17 Lipiec 2023 Share Napisano 17 Lipiec 2023 Oczywiście jestem zadowolony :-) Będę jeszcze bardziej zadowolony (i chyba nie tylko ja) jak fotografia ta zostanie ofiarowana do muzeum MDLot. Pozdrawiam, Ryszard Kołodziejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 17 Lipiec 2023 Share Napisano 17 Lipiec 2023 W dniu 16.07.2023 o 09:29, Krzysztof Krężel napisał: Pozdrawiam członków forum, a w szczególności uczestników wątku o MDLot. Krzysztof Krężel, SH i Muzeum MDLot. w Pucku Ja również serdecznie pozdrawiam i , jak Bóg da, do zobaczenia w Pucku ;-) Krzysztof Goździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi