Erih Napisano 2 Czerwiec 2023 Share Napisano 2 Czerwiec 2023 Czołem. W ramach porządków znalazłem na oknie takie oto naczyńko. Brakuje mu na moje oko pokrywy i... jakichkolwiek oznaczeń producenta. Czy na podstawie paru zdjęć można coś więcej o tym naczynku powiedzieć? Na samej wazie wytłoczone 1210/2, na podstawie 1210/(prawdopodobnie)3. Rozmiar36x26x14 cm, mniej więcej. Jaki to może być okres? PRL czy międzywojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 szutnik Napisano 4 Czerwiec 2023 Share Napisano 4 Czerwiec 2023 Na oko Hutschenreuther międzywojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 5 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2023 Dzięki, poszukam w tym kierunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Erih
Czołem.
W ramach porządków znalazłem na oknie takie oto naczyńko. Brakuje mu na moje oko pokrywy i... jakichkolwiek oznaczeń producenta.
Czy na podstawie paru zdjęć można coś więcej o tym naczynku powiedzieć? Na samej wazie wytłoczone 1210/2, na podstawie 1210/(prawdopodobnie)3.
Rozmiar36x26x14 cm, mniej więcej.
Jaki to może być okres? PRL czy międzywojnie?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi