past Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 WitamGrał ktoś w to? To gra tylko w sieci? Jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szlachta Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Hejto jest tylko gra sieciowa. Fajna sprawa z treningiem jaki przechodzisz na poczatku (strasznie czasu mi zeszlo na zaliczenie skoku z samolotu). Co do wrazen z gry, to szczerze wole Operation Flashpoint ale mozna zagrac. Zreszta jak nie sprawdzisz sam to sie nie przekonasz bo moze akurat ci sie spodoba ta gra.Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 A ja wole America's Army, realistyczna gra no i bardzo fajna.Wkurza tylko zdawanie tych treningów(musisz zdać podstawowy aby rozpocząć grę w sieci) ale jak się je przejdzie to póżniej już jest spoko.Szkoda tylko że jest tak mało broni. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 czy AA2 będzie też darmowa? Ktoś wie, skąd można to sciągnąć? (tzn., czy na Kazie i e-donkey są dostępne? Nie mam dostępu na co dzień do neta więc pytam)Pozdrolieutenant MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 AA jest darmowa - można ściągnąc szukając linków na oficjalnej stronie.http://www.americasarmy.com/Wersja 2.1 apakowana zajmuje ponad 700 mega.Warto zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Kurcze może ktoś podeśle rozwiązanie testu medycznego w AA bo za bardzo na angielskim się nie znam:)dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szlachta Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 ubenfurer już poszło na skrzynkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Ok.Dzięki.A może wiecie jak się zakłada serwer w AA i jak się dodaje i kasuje booty??.??Dzięki za rozwiązanie tej zagadkipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puba3 Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 aa fajna gra, wciaga jak cholera. jedyna wada wymagania, na starszych kompach sobie nie pogracie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 A mi gra się właśnie ściąga (70% na FlashGet'cie) ;]Szlachta, ja też bym poprosił o wyniki testu medycznego, bo też raczej kuleje z anglika ;)Pozdrawiam i do (mam nadzieje) zobaczenia na serwerze ;)Szuder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Odpowiedzi do testow medycznych:1--1a,2a,3a,4c,5c,6b.7a.8b.9d.10b.11a.12c,13a,14b,15c,16a,17a,18d2--1b,2b,3a,4b,5c,6b,7a,8c3--1b,2d,3b,4c,5b,6b,7b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Panowie gracie w Americasa?? szukam ludzi do klanu,mamy wlasny kanal TeamSpeaka a niebawem postawimy server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaTi Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Ja jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 sprawdz maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIANO1 Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Pany darujcie sobie teamspeaka! Lepiej już połączyć się na skypie. Wiem bo sam gram. Gra wymiata, ale naprawdę lepiej mieć szybsze łącze ( lagi) i dobry komp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 gram z TS,skype nie nadaje sie do gry zespolowej,lagi sa konkretne na skype,TS to narzedzie specjalnie stworzone pod Americasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 No i jest juz AA 2.5 !!!Może i ja bym spróbował się podłączyć do gry? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 2.5 jest super,realizm na maksa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaTi Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Mam problem ściągnołem sobie najnowszą wersję i nie mogę sie połączyć z żadnym serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Jak masz serwery pokazane,na dole obok guzika ``FILTERS`` po lewej sreonie masz opcje ``Browser``klikasz i musisz ustawić na ``Game Spy`` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
housenka Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Witam,mam nietypowe pytanie. Kiedy instaluję America's Army wyskakuje mi pogrubiony na czerwono napis CRC failed in Sounds.cab". Co mam zrobić żeby gra działała? Kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 spróbuj jeszcze raz ściągnąć ,może to coś da,albo karte dźwiękową masz za słabą,albo jakiś błąd przy ściąganiu , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Czy ktoś mógłby porównać tą grę do Enemy Territory?? Która lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 W Americas Army masz wszystko realistyczne tak jak jest w rzeczywistości ,no czasami bywają dziwne sytuacje :)ale to tylko szczegół.Gdy sie przesiadłem z AA na Enemy Teritory to szybciej ją wykasowałem jak zainstalowałem.Dla mnie jest mało realistyczna,ludzie biegają jakoś z dopalaczem - popostu nie spodobała mi się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.