Orsza Napisano 8 Luty 2023 Share Napisano 8 Luty 2023 Kto i kiedy mógł zrobić tą twarz? Jakie jest jej przeznaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 8 Luty 2023 Share Napisano 8 Luty 2023 To na serio, czy kogoś Photoshop przerósł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Orsza Napisano 8 Luty 2023 Autor Share Napisano 8 Luty 2023 Na serio. Nie wiem jak zrobili tą mordkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 8 Luty 2023 Share Napisano 8 Luty 2023 Czołem Waszmościom. Godzinę temu, Orsza napisał: Na serio. Nie wiem jak zrobili tą mordkę. Nic zagadkowego - zwyczajna instalacja artystyczna, zawieszona na drzewie. Ku zaciekawieniu - i zainteresowaniu tematem - przygodnych obserwatorów. Wykonana - prawdopodobnie - z materiału biodegradowalnego (np, trociny mieszane z polimerem kukurydzianym) A odrębną kwestią jest to - ....co artysta miał na myśli. pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Orsza
Kto i kiedy mógł zrobić tą twarz? Jakie jest jej przeznaczenie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi