Jeras Napisano 3 Styczeń 2023 Napisano 3 Styczeń 2023 Witam proszę o identyfikację naszywki oraz czy jest ona oryginalna z epoki Cytuj
1 karpik Napisano 3 Styczeń 2023 Napisano 3 Styczeń 2023 42 minuty temu, Jeras napisał: Witam proszę o identyfikację naszywki oraz czy jest ona oryginalna z epoki Kiedyś trafiłem aluminiową w identycznej formie. Była to odznaka policyjna z czapki. To może naszywka z rękawa. Cytuj
1 karpik Napisano 3 Styczeń 2023 Napisano 3 Styczeń 2023 32 minuty temu, Jeras napisał: dzięki za odpowiedź o tym wiem chciałbym się dowiedzieć czy jest oryginalna Spytałeś o id. i tu mogłem cokolwiek pomóc. Czy org. nie wiem. Cytuj
1 Catadero Napisano 3 Styczeń 2023 Napisano 3 Styczeń 2023 Ciemnoczerwone miała policja przeciwpożarowa (tak brzmi po przetłumaczeniu Feuerloschpolizei). Tylko, że...wszystkie wyszywane gapy mają po 6 piór poziomych w skrzydle. C. Cytuj
1 Slajmi130 Napisano 4 Styczeń 2023 Napisano 4 Styczeń 2023 Raczej Feuerschutzpolizei co do oryginalności się nie wypowiem , ale Catadero słusznie zauważył że 6 piór w poziomie to raz, szachownica piór na korpusie orła niechlujna. Ale wytwórców naszywek była cała masa i co wytwórca to różnice w naszywce Cytuj
0 Jeras Napisano 3 Styczeń 2023 Autor Napisano 3 Styczeń 2023 49 minutes ago, karpik napisał: Kiedyś trafiłem aluminiową w identycznej formie. Była to odznaka policyjna z czapki. To może naszywka z rękawa. dzięki za odpowiedź o tym wiem chciałbym się dowiedzieć czy jest oryginalna Cytuj
Pytanie
Jeras
Witam proszę o identyfikację naszywki oraz czy jest ona oryginalna z epoki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi