Jakubek12 Napisano 21 Listopad 2022 Napisano 21 Listopad 2022 Dzień dobry, witam wszystkich jestem nowy na forum za błędy z góry przepraszam. Mam prośbę o określenie wieku mebli na załączonych zdjęciach jeżeli to nie problem orientacyjną cenę. Cytuj
0 Orsza Napisano 21 Listopad 2022 Napisano 21 Listopad 2022 Wygląda na eklektyczny sekretarzyk, pochodzący z końca XIX wieku. Żeby ustalić jego wartość to trzeba go dokładnie obejrzeć i poznać jego pochodzenie. Cytuj
0 takafura Napisano 22 Listopad 2022 Napisano 22 Listopad 2022 (edytowane) Mam mebel po renowacji u profesjonalisty, zajmował się antykami z 20 lat. Przy okazji ocenił pozostałe moje "antyki" i pokazał na przykładach granicę pomiędzy wartościowym meblem a starym gratem. Po pierwsze musi być w 100 % kompletny, po drugie żadnych napraw z użyciem np. marketowych wkrętów do drewna. Twój mebel ze zdjęcia dobrze rokuje, ma klucz w zamku, chyba nie ma brakujących elementów ? Edytowane 22 Listopad 2022 przez takafura Cytuj
Pytanie
Jakubek12
Dzień dobry,
witam wszystkich jestem nowy na forum za błędy z góry przepraszam.
Mam prośbę o określenie wieku mebli na załączonych zdjęciach jeżeli to nie problem orientacyjną cenę.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi