bogdan76 Napisano 4 Listopad 2022 Napisano 4 Listopad 2022 Witam. Co to może być? Znalezione w lesie na grzybach przy pozycjach niemieckich. Nie jest to część łyżki, bo płaskie i za duże. Bardziej pasuje do okularów, tylko takich dla konia.
0 Kee Napisano 4 Listopad 2022 Napisano 4 Listopad 2022 Przypomina mi to jeden płat od takiego dużego dzwonka który składał się z takich 4. Tylko ta krawędź...
0 Kee Napisano 4 Listopad 2022 Napisano 4 Listopad 2022 (edytowane) 19 minut temu, Kee napisał: Przypomina mi to jeden płat od takiego dużego dzwonka który składał się z takich 4. Tylko ta krawędź... W sumie to by pasowało, szarpana krawędź to miejsce łączenia Edytowane 4 Listopad 2022 przez Kee
0 sqr Napisano 5 Listopad 2022 Napisano 5 Listopad 2022 Z dzwonkiem to raczej nie ma nic wspólnego. Moim zdaniem, to samodzielnie robiona i nie dokończona błystka wahadłowa.
0 bogdan76 Napisano 5 Listopad 2022 Autor Napisano 5 Listopad 2022 Sqr dosyć ciężka na blystkę i za duża moim zdaniem. Pewnie będzie NPM :)
0 sqr Napisano 5 Listopad 2022 Napisano 5 Listopad 2022 Osobiście widziałem wahadlowki samorobki o wadze 100 g. i większe. Tej może ktoś nie dokończył.
0 bogdan76 Napisano 5 Listopad 2022 Autor Napisano 5 Listopad 2022 Lepszego wytłumaczenia nie ma :) Bardzo dziękuję za pomoc chłopaki.
Pytanie
bogdan76
Witam.
Co to może być?
Znalezione w lesie na grzybach przy pozycjach niemieckich.
Nie jest to część łyżki, bo płaskie i za duże. Bardziej pasuje do okularów, tylko takich dla konia.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi