nicram9691 Napisano 30 Październik 2022 Share Napisano 30 Październik 2022 Witam, Proszę o identyfikacje tego orla. Wymiary długość 16,5 cm, wysokość 9,5 cm. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 30 Październik 2022 Share Napisano 30 Październik 2022 moim zdaniem zegar z orłem – Szukaj w Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 nicram9691 Napisano 30 Październik 2022 Autor Share Napisano 30 Październik 2022 od spodu ma gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 nicram9691 Napisano 30 Październik 2022 Autor Share Napisano 30 Październik 2022 Znalazłem bardzo podobny, ale głowa w drugą stronę. Jak to jest z głową jak Polski orzeł to głowa w lewo? Jak to jest orzeł Pruski to głowa w lewo i w prawo…jestem zgubiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 nicram9691 Napisano 30 Październik 2022 Autor Share Napisano 30 Październik 2022 Wyczytałem ze orzeł jest Pruski, ale po co zawracać jemu głowę w lewo i w prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 30 Październik 2022 Share Napisano 30 Październik 2022 Nicram a zdjęcie które znalazłeś w necie to prawidłowo stawione czy odwrócone ?? Bo wydaje się że orzeł ten sam tylko fotka odwrócona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 nicram9691 Napisano 30 Październik 2022 Autor Share Napisano 30 Październik 2022 https://sprzedajemy.pl/orzel-w-koronie-mosiadz-na-podstawie-wroclaw-2-a1d299-nr45242592 Jak można zauważyć w opisie różnią się w wymiarach i wadze. Mój orzeł wazy 240g, bo nie jest z tego samego stopu.(Oczywiście podstawa też warzy) Jak się dobrze przypatrzyć, mój orzeł jest lepiej wykończony ma więcej finezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
nicram9691
Witam,
Proszę o identyfikacje tego orla.
Wymiary długość 16,5 cm, wysokość 9,5 cm.
Z góry dziękuje za wszelkie informacje.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi