zozu Napisano 8 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2023 Dennis, to nie moneta ale jakiś token, żeton być może z burdelu (Imperium Romanum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy3 Napisano 9 Styczeń 2023 Share Napisano 9 Styczeń 2023 pablo69, może zadaj jeszcze jedną zagadkę, bo naprawdę nie przypuszczałem, że z quizu z prostymi jak drut zasadami można zrobić, nomen omen, burdel. Chyba rzeczywiście kolejne wcielenie Barnapapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo69 Napisano 9 Styczeń 2023 Share Napisano 9 Styczeń 2023 (edytowane) Kol. kapuchy3 jestem kolekcjonerem i pasjonatem numizmatyki dlatego udzielałem się w tym quizie. Użeranie się z osobami z problemami natury psychicznej, nie sprawia mi żadnej przyjemności.Dlatego też darują sobie dalszy udział w tym quizie. Pozdrawiam wszystkich normalnych. Edytowane 9 Styczeń 2023 przez pablo69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 27 Luty 2023 Share Napisano 27 Luty 2023 I tak Dennis zgasił zagadki nie rozumiejąc na czym wic tej zabawy polega. Szkoda ze mogą brać w tym udział wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
friendenemy Napisano 28 Luty 2023 Share Napisano 28 Luty 2023 Proponuję założyć kolejną część quizu,i nie zwracać uwagi na wpisy idiotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi