zozu Napisano 8 Styczeń 2023 Autor Napisano 8 Styczeń 2023 Dennis, to nie moneta ale jakiś token, żeton być może z burdelu (Imperium Romanum)
kapuchy3 Napisano 9 Styczeń 2023 Napisano 9 Styczeń 2023 pablo69, może zadaj jeszcze jedną zagadkę, bo naprawdę nie przypuszczałem, że z quizu z prostymi jak drut zasadami można zrobić, nomen omen, burdel. Chyba rzeczywiście kolejne wcielenie Barnapapa...
pablo69 Napisano 9 Styczeń 2023 Napisano 9 Styczeń 2023 (edytowane) Kol. kapuchy3 jestem kolekcjonerem i pasjonatem numizmatyki dlatego udzielałem się w tym quizie. Użeranie się z osobami z problemami natury psychicznej, nie sprawia mi żadnej przyjemności.Dlatego też darują sobie dalszy udział w tym quizie. Pozdrawiam wszystkich normalnych. Edytowane 9 Styczeń 2023 przez pablo69
Landszaft Napisano 27 Luty 2023 Napisano 27 Luty 2023 I tak Dennis zgasił zagadki nie rozumiejąc na czym wic tej zabawy polega. Szkoda ze mogą brać w tym udział wszyscy
friendenemy Napisano 28 Luty 2023 Napisano 28 Luty 2023 Proponuję założyć kolejną część quizu,i nie zwracać uwagi na wpisy idiotów...
Rekomendowane odpowiedzi