EDEKKUGA Napisano 25 Lipiec 2022 Share Napisano 25 Lipiec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 25 Lipiec 2022 Share Napisano 25 Lipiec 2022 Zawsze warto podać wymiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 canabis.dw Napisano 25 Lipiec 2022 Share Napisano 25 Lipiec 2022 Wyciory polskie i niemieckie, których zdjęcia znalazłem u siebie na dysku były mocowane "odwrotnie" względem Twojego przedmiotu kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 canabis.dw Napisano 26 Lipiec 2022 Share Napisano 26 Lipiec 2022 ...tak sobie pomyślałem, ze przecież taki wycior do odpowiednio długiej lufy to sie pewnie składał z kilku takich drewnianych tyczek łączonych ze sobą żeby było to to łatwiej wozić/nosić i ta twoja część może być takim łączeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 EDEKKUGA Napisano 26 Lipiec 2022 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2022 (edytowane) Dzięki panowie . właśnie też tak mi się wydawało , że jest to część wyciora. Wygląda na końcówkę tego z ostatniego zdjęcia. Edytowane 26 Lipiec 2022 przez EDEKKUGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
EDEKKUGA
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi