Valek Napisano 8 Maj 2022 Share Napisano 8 Maj 2022 Od czego? Jak stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Valek Napisano 8 Maj 2022 Autor Share Napisano 8 Maj 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kapuchy3 Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 Np od szafki, od skrzynki rozdzielczej/pocztowej itp. 20 wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 Myślę, że sporo starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kapuchy3 Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 Mi na takie nie wyglądają, ale to wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 (edytowane) Na moje oczy Bjar_1 ma rację, jak na XX wiek wykonanie strasznie prymitywne, to pasuje na ręczną robotę sprzed epoki produkcji maszynowej. Na wiejskiego kowala za delikatne. Jakbym miał wróżyć, to obstawiałbym kufer posagowy XVIII/XIX wiek. Edyta: jaki materiał? Po patynie sądząc, to mosiądz, ale różnie może być. Edytowane 9 Maj 2022 przez Erih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Valek Napisano 10 Maj 2022 Autor Share Napisano 10 Maj 2022 Tam gdzie znaleziono te klucze byli domy XIX wiek teraz pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 10 Maj 2022 Share Napisano 10 Maj 2022 14 godzin temu, Valek napisał: Tam gdzie znaleziono te klucze byli domy XIX wiek teraz pole. Bez większego znaczenia, klucz zawsze może z kieszeni wylecieć, również w czasie prac polowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Valek
Od czego?
Jak stary?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi