gronowianin Napisano 8 Maj 2022 Share Napisano 8 Maj 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mst28 Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 lwp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Edmundo Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 Szanowny mst28, być może i "LWP" ale czy możesz coś więcej w temacie, jestem bardzo ciekawy albowiem "otworkami" bym się nie sugerował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 zawinięty głęboko rant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Edmundo Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 Ok, ale do końca też mnie to nie przekonuje, widziałem takowe "na bank" wz. 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mst28 Napisano 9 Maj 2022 Share Napisano 9 Maj 2022 (edytowane) Ilość dwoździ na tarczy, wz.19 miał do 21 tu jest chyba 24 jak w powojennych, przed wojna rzadko były cynkowe, najczęściej z 16 gwoździami Edytowane 9 Maj 2022 przez mst28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gronowianin
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi