Herr_Fisch Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Witam, prosiłbym o identyfikację z jakiego pojazdu pochodzi dany przełącznik, dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Czołem. Przełączniki od - przetwornicy elektrycznej, do pojazdów - raczej - w tej kombinacji nie pasują. pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Herr_Fisch Napisano 25 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2022 2 godziny temu, toyotomi napisał: Czołem. Przełączniki od - przetwornicy elektrycznej, do pojazdów - raczej - w tej kombinacji nie pasują. pzdr. stani Wiesz może od jakiego pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 22 minuty temu, Herr_Fisch napisał: Wiesz może od jakiego pojazdu? Jak dobrze zrozumiałem to nie od pojazdu a raczej urządzenia ( przetwornicy) zasilającego np. radiostację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Czołem. 28 minut temu, takafura napisał: Jak dobrze zrozumiałem to nie od pojazdu a raczej urządzenia ( przetwornicy) zasilającego np. radiostację... Jak najbardziej - przetwornica (konwerter) - dopasowuje wytworzony w generatorze prąd, do potrzeb odbiorników. Nie musi top być urządzenie z "militarki", ale może. Tam gdzie trzeba pozamieniać - cokolwiek - z prądem, tam znajdziemy przetwornicę (niem. Umformer) pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Herr_Fisch
Witam, prosiłbym o identyfikację z jakiego pojazdu pochodzi dany przełącznik, dziękuję i pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi