mst28 Napisano 21 Kwiecień 2022 Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Witam Spotkał się ktos z takim polskim cyrklem kroczkiem produkcji HCP Cegielski....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 21 Kwiecień 2022 Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Jest to cyrkiel ale dokładniej pisząc cyrkiel traserski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mst28 Napisano 21 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Dzięki, a do czego był stosowany w wojsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 21 Kwiecień 2022 Share Napisano 21 Kwiecień 2022 To narzędzie ślusarskie, nie wojskowe. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mst28 Napisano 21 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Ten ma akurat wojskowe przedwojenne odbiory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 21 Kwiecień 2022 Share Napisano 21 Kwiecień 2022 3 godziny temu, mst28 napisał: Spotkał się ktos z takim polskim cyrklem kroczkiem produkcji HCP Cegielski... Spotkałem się z tym egzemplarzem na tym forum, albo na PS i nawet identyfikowałem producenta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 mst28 Napisano 21 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Tak pamiętam, dziękuję, chodziło mi, czy gdzieś na wystawie lub w zbiorach się trafił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mst28
Witam
Spotkał się ktos z takim polskim cyrklem kroczkiem produkcji HCP Cegielski.......
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi