Rabek Napisano 27 Marzec 2022 Share Napisano 27 Marzec 2022 Poznaje ktoś tą blachę ? 2 element też gdzieś kiedyś widziałem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 DARKOFF Napisano 28 Marzec 2022 Share Napisano 28 Marzec 2022 Jeżeli przedmiot kubkopodobny jest owalnego kształtu to jest to osłona silniczka wycieraczek jakiegoś pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Rabek Napisano 28 Marzec 2022 Autor Share Napisano 28 Marzec 2022 dzięki, a nieśmiertelnik bez numerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 DARKOFF Napisano 28 Marzec 2022 Share Napisano 28 Marzec 2022 Raczej jakiś rodzaj marki ubraniowej ,identyfikacyjnej coś. Ze znakiem tożsamości raczej dużo to niema chociaż wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 29 Marzec 2022 Share Napisano 29 Marzec 2022 Jak najbardziej jest to "pruski" nieśmiertelnik starego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 DARKOFF Napisano 29 Marzec 2022 Share Napisano 29 Marzec 2022 13 godzin temu, DARKOFF napisał: Raczej jakiś rodzaj marki ubraniowej ,identyfikacyjnej coś. Ze znakiem tożsamości raczej dużo to niema chociaż wszystko jest możliwe. Bjar_1 posypuję swą głowę popiołem, masz rację. Nie odrobiłem właściwie lekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 29 Marzec 2022 Share Napisano 29 Marzec 2022 Dokładnie pruski. Były mniejsze i nie wiem czy wszystkie ale ja spotkałem cynkowe miedziowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sturmpanzer73 Napisano 30 Marzec 2022 Share Napisano 30 Marzec 2022 mam też pruski nieśmiertelnik z wybitym imieniem i nazwiskiem delikwenta, reszta czysta pewnie czekał na przydział https://myvimu.com/exhibit/14093417-niesmiertelnik-pruski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Rabek
Poznaje ktoś tą blachę ? 2 element też gdzieś kiedyś widziałem, pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi