MuzeumDomana Napisano 20 Styczeń 2022 Share Napisano 20 Styczeń 2022 Czy ta klamra jest oryginalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1 kazioW24 Napisano 21 Styczeń 2022 Share Napisano 21 Styczeń 2022 Bardzo kiepska kopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 29 Styczeń 2022 Share Napisano 29 Styczeń 2022 Witam kazioW24 po czym jesteś w stanie stwierdzić że to kopia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kazioW24 Napisano 29 Styczeń 2022 Share Napisano 29 Styczeń 2022 Pomijam fakt wykonania i nieudolne postarzenie,pierwsze na co następnym razem zwróć uwagę to wieniec musi być po całość między skrzydłami i głową tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bert.F Napisano 29 Styczeń 2022 Share Napisano 29 Styczeń 2022 (edytowane) 57 minut temu, kribmw napisał: Witam kazioW24 po czym jesteś w stanie stwierdzić że to kopia? "Swasta " na rewersie Edytowane 29 Styczeń 2022 przez bert.F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kribmw Napisano 29 Styczeń 2022 Share Napisano 29 Styczeń 2022 Ok spoko jeśli chodzi o wieniec to według mnie tam jest.Jednak ta swasta na rewersie faktycznie wygląda nie ciekawie.Tak tylko spytałem bo sam widziałem już masę kopi ale zazwyczaj sygnowane były w innym miejscu mię pod widełkami.Sam wykopałem kilka stalowych klamerek ss i właśnie na jednek mam sygnatury pod widełkami.Dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
MuzeumDomana
Czy ta klamra jest oryginalna?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi