esio23 Napisano 15 Grudzień 2021 Share Napisano 15 Grudzień 2021 Witam Sprzątając dom po dziadku natknąłem się na takie coś i nie mam pojęcia co to jest. Może ktoś jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Luckey13 Napisano 17 Grudzień 2021 Share Napisano 17 Grudzień 2021 (edytowane) Za wiele pewnie Ci to nie pomoże, ale znalazłem niemal identyczny przedmiot, niestety, opisany raczej ogólnikowo jako "dekor" No ale przynajmniej widać, że to jest jakiś wzór. Edytowane 17 Grudzień 2021 przez Luckey13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Czlowieksniegu Napisano 17 Grudzień 2021 Share Napisano 17 Grudzień 2021 esio- Twój ma nr 6... może nr loży w teatrze, może oznaczenie miejsca... Możliwości jest niemal nieskończenie wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Capricornus Napisano 17 Grudzień 2021 Share Napisano 17 Grudzień 2021 Witam Element wahadła. http://archiwum.allegro.pl/kategoria/antyki-i-sztuka?string=stare wahadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 wojtek780412 Napisano 29 Grudzień 2021 Share Napisano 29 Grudzień 2021 To co pokazał Luckey13 jest podobne wzorniczo ,ale wg mnie nie ma nic wspólnego z zegarem. Po pierwsze - to chyba odlew żeliwny (rdzawe naloty) a w zegarach stosowano raczej metale kolorowe (brąz, mosiądz).Po drugie nie ma opcji przyłączenia pręta wahadła (nie ma żadnego otworu) czyli nie ma możliwości regulacji. Yeti dobrze namalował, to może być numer mieszkania,posesji...itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
esio23
Witam
Sprzątając dom po dziadku natknąłem się na takie coś i nie mam pojęcia co to jest. Może ktoś jest w stanie mi pomóc?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi