taurii Napisano 3 Grudzień 2021 Share Napisano 3 Grudzień 2021 Takie pytanko odnoście chyba cynowego pucharu znalezionego na złomie. 1. czyja to punca, kto był wytwórcą, coś do poczytania ? 2. no i pytanie czyje to inicjały mogą być, w tamtych czas raczej nie każdy mógł se na to pozwolić. Napis to 17 AB 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 3 Grudzień 2021 Share Napisano 3 Grudzień 2021 Cynowy dzbanek na wino pewnie początek XX wieku ale może ktoś dokładniej określi datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 3 Grudzień 2021 Share Napisano 3 Grudzień 2021 Czołem. XX-to wieczna podróbka. W oryginale - nabicie manufaktury Johann'a Gottfried'a Rank. Königsberg (plącze się tego sporo po e'bayu) pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 taurii Napisano 3 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2021 Troche poczytałem i rzeczywiście w latach 70 firma bodajże "Thielen" robiła reprodukcje. Po czym widać że to fake ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toyotomi Napisano 3 Grudzień 2021 Share Napisano 3 Grudzień 2021 Czołem. 2 godziny temu, taurii napisał: Po czym widać że to fake ? Brakuje monogramu - JGR = Johann Gottfried Rank. pzdr. stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
taurii
Takie pytanko odnoście chyba cynowego pucharu znalezionego na złomie.
1. czyja to punca, kto był wytwórcą, coś do poczytania ?
2. no i pytanie czyje to inicjały mogą być, w tamtych czas raczej nie każdy mógł se na to pozwolić. Napis to 17 AB 67
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi