kribmw Napisano 2 Listopad 2021 Share Napisano 2 Listopad 2021 Panowie nurtuje mnie zagadka związana z tymi blaszkami są to wytloczki z cyny bardzo podobne do siebie znalezione w różnych miejscach.Co to może być zapięcia od książek plomby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 2 Listopad 2021 Share Napisano 2 Listopad 2021 Za chiny ludowe nie przypomnę sobie dokładnie ale takich blaszek gdzieniegdzie wychodzi sporo... Coś mi się kojarzy z świecznikami podróżnymi z przełomu xix i xx wiek. ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 3 Listopad 2021 Share Napisano 3 Listopad 2021 Kawałki szyldu od klamki drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kribmw
Panowie nurtuje mnie zagadka związana z tymi blaszkami są to wytloczki z cyny bardzo podobne do siebie znalezione w różnych miejscach.Co to może być zapięcia od książek plomby?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.