B.A Napisano 6 Sierpień 2021 Share Napisano 6 Sierpień 2021 Wymyte przez rzekę ok 1 m głębokości. Całe metalowe. Co to może być? Nikt z rodziny i znajomych, nawet starszych nie ma pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 7 Sierpień 2021 Share Napisano 7 Sierpień 2021 https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-07-22/katowice-znaleziono-wylinki-weza-trwaja-poszukiwania-pytona-dywanowego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martink Napisano 25 Październik 2021 Share Napisano 25 Październik 2021 A to nie jest element jakiejś szczotki albo skrobaczki? Np skrobaczki do ryb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 8 Sierpień 2021 Share Napisano 8 Sierpień 2021 Kilka lat temu było coś takiego na tym forum, ale nie wiem jak to odnaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.A Napisano 8 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2021 Jakieś 2 lata temu. Ja to dodałem. Niestety nadal bez odpowiedzi. Pytałem już wszędzie, nikt nie wie. Wygląda na płaski pas metalowy z haczykami. Po upływie lat skręcił się na półokrągły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasznik Napisano 8 Sierpień 2021 Share Napisano 8 Sierpień 2021 3 godziny temu, B.A napisał: Po upływie lat skręcił się na półokrągły. Znaczy się żyje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2021 Share Napisano 8 Sierpień 2021 Kurde, to wygląda jak skóra jakiegoś jaszczura praszczura, cybersmoka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galeonik Napisano 8 Sierpień 2021 Share Napisano 8 Sierpień 2021 ochlica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.A Napisano 31 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2021 Niestety nie ochlica. Nadal żadnych danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
B.A
Wymyte przez rzekę ok 1 m głębokości. Całe metalowe. Co to może być? Nikt z rodziny i znajomych, nawet starszych nie ma pojęcia.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.