Predator Boży Napisano 22 Lipiec 2021 Share Napisano 22 Lipiec 2021 Wygrzebałem takie coś.Kojarzy mi sie z zamkiem karabinu,ale poproszę was Panowie o pomoc w identyfikacji.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 22 Lipiec 2021 Share Napisano 22 Lipiec 2021 Zamek to na pewno. Ciężko wymiar wyciągnąć Bonnie wiem jak duże masz dłonie. Czyżby MG42? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2021 Share Napisano 22 Lipiec 2021 42, potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Boży Napisano 22 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2021 Podziękował.Jak zawsze można na was liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Predator Boży
Wygrzebałem takie coś.Kojarzy mi sie z zamkiem karabinu,ale poproszę was Panowie o pomoc w identyfikacji.Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.