Salieri16000 Napisano 24 Czerwiec 2021 Share Napisano 24 Czerwiec 2021 Czołem! Czy może ktoś z Was napisać, z jakiego okresu pochodzi ten guzik, i jaki to wzór? Szukałem, jednak nie będąc ekspertem w tej materii, ciężko mi odnaleźć właściwie informacje. Wiem, że ważną rolę odgrywają detale, jednak gubię się w poszukiwaniach... Niestety, posiadam tylko to zdjęcie- nie znam wymiarów tego niesygnowanego guzika. Za wszelkie informacje wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir REX Napisano 24 Czerwiec 2021 Share Napisano 24 Czerwiec 2021 Witam! Kolego guzik wz 17... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 24 Czerwiec 2021 Share Napisano 24 Czerwiec 2021 Trzeba uważać z tymi guzikami bo są bardzo kruche co widać na zdjęciach. Pod spodem gruba cynkowa blaszka ze stalowym uszkiem a góra z cienkiej blaszki cynkowej stąd jej słaby stan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Czerwiec 2021 Share Napisano 24 Czerwiec 2021 Teraz, Kasimir REX napisał: wz 17 wz.19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.