heralekk Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Witam. Taka ołowiana część wpadła i z początku myślałem że jest to zwykły kalesoniak... lecz kalesoniak wygląda nieco inaczej. Mój 'guzik' jest ołowiany,i coś mi podpowiada że jest to jakaś część od pałatki może ktoś skojarzy,z góry dzięki! Na foto po prawej kalesoniak,po lewej ołowiany 'guzik' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Od celty i jest aluminiowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Lewy jakiś gaciowiec i faktycznie może być z ciężkiego stopu. Prawy od szkopskiego szpeju, typu celta, chlebak, tornister itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heralekk Napisano 30 Maj 2021 Autor Share Napisano 30 Maj 2021 46 minut temu, bjar_1 napisał: Lewy jakiś gaciowiec i faktycznie może być z ciężkiego stopu. Prawy od szkopskiego szpeju, typu celta, chlebak, tornister itp. Godzinę temu, Tyr napisał: Od celty i jest aluminiowy Hmm pierwszy raz widzę takiego 'kalesoniaka'.Mowie o lewym. Jest na prawdę ciężki i nie wyobrażam sobie mieć takich przy jakiejkolwiek części garderoby. A i przepraszam za wybranie złego działu,lecz byłem pewien że nie będzie to guzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Są i takie to pewnie jakiś stop cynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 A nie pewter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heralekk Napisano 30 Maj 2021 Autor Share Napisano 30 Maj 2021 2 godziny temu, bjar_1 napisał: A nie pewter? Ja nie mam pojęcia. Będę szukać dokładnie od czego może być ów 'guzik' bo nie chce mi się wierzyć że taki ciężki mógłby mieć zastosowanie jako kalesoniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 No to uwierz. Rosyjskie wojskowe kalesoniaki były identycznie ciężkie, tylko miały 4 dziurki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.