Desant Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Ostatnio usłyszałem taką opinie od użytkownika obu sprzętów: "APEX lepszy od AT Pro". Co Wy na to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa74 Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Nowszy to i soft ma lepszy, z cewką może coś poprawili. Trzeba porobić testy i będzie wiadomo. Jakby dodali sztyce jak w Deusie była by malina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desant Napisano 31 Maj 2021 Autor Share Napisano 31 Maj 2021 (edytowane) To co można zobaczyć i usłyszeć na youtube.pl, to nie do końca sprawdza się "na naszych glebach", że jest, to produkt na rynek Amerykański. Ciężko znaleźć opinie na naszych forach. Edytowane 31 Maj 2021 przez Desant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa74 Napisano 3 Czerwiec 2021 Share Napisano 3 Czerwiec 2021 No oni mają inną mineralizację gleby i mniej śmieci żelaznych, dlatego są wersje International w serii At. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 9 Czerwiec 2021 Share Napisano 9 Czerwiec 2021 Witam używa już ktoś Apexa . Bo mam kilka pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 22 Luty 2023 Share Napisano 22 Luty 2023 Ja używam. Wcześniej miałem garetta 150, garetta 400i z nel tornado, następnie at maxa i przesiadłem się na apexa na wiosnę planuje większą cewke do niego kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi