jarasek Napisano 11 Maj 2021 Share Napisano 11 Maj 2021 Witam. Jestem w posiadaniu górnej części do menażki. Proszę o zidentyfikowanie jaki to model oraz określenie producenta. Czy na dolnej części menażki powinny być jakieś bicia? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Maj 2021 Share Napisano 11 Maj 2021 Dekiel niemieckiej M31. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 11 Maj 2021 Share Napisano 11 Maj 2021 Na dolnej cześci będą bicia na uchwytach kabłąka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarasek Napisano 11 Maj 2021 Autor Share Napisano 11 Maj 2021 A to przykra niespodzianka :( Zasugerowałem się kolorem, że to polska manierka. Bardzo dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 11 Maj 2021 Share Napisano 11 Maj 2021 Godzinę temu, jarasek napisał: Zasugerowałem się kolorem, że to polska manierka. Bo polska mogla być czyli użytkowana przez WP po 1945 r. Skoro użytkowano na przykład tornistry, łopatki piechoty (i to jeszcze w latach 50-tych) to czemu nie miano wykorzystywać ex-niemieckich menażek, zresztą podobnych do polskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
jarasek
Witam.
Jestem w posiadaniu górnej części do menażki. Proszę o zidentyfikowanie jaki to model oraz określenie producenta.
Czy na dolnej części menażki powinny być jakieś bicia?
Pozdrawiam,
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.