Zigidigi Napisano 8 Kwiecień 2021 Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Witam Odkrywców - Detektywów! Wszedłem w posiadanie jakiegoś ruchomego elementu, którego pochodzenia, ani przeznaczenia nie jestem w stanie ustalić, a ciekawość nie pozwala ''odpuścić''. Liczę na pomoc w jego ustaleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigidigi Napisano 13 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2021 Dzięki za odpowiedź, ale ta jest na tyle enigmatyczna, że nie do końca ją rozumiem; zamek, ale do czego? Na tym odkręcanym elemencie jest wytłoczony znak + (trochę go widać na 1 zdjęciu, na tej ''wypustce''). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 8 Kwiecień 2021 Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Wydaje mi się że jest to element zamka a konkretnie klamka z dociskiem lub po prostu rodzaj docisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Zigidigi
Witam Odkrywców - Detektywów!
Wszedłem w posiadanie jakiegoś ruchomego elementu, którego pochodzenia, ani przeznaczenia nie jestem w stanie ustalić, a ciekawość nie pozwala ''odpuścić''. Liczę na pomoc w jego ustaleniu.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.