Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Tomasz Kopański na Facebooku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 Wszystkie fotografie pochodzą ze zbiorów prywatnych Tomasza Kopańskiego: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 ... Wszystkie fotografie pochodzą ze zbiorów prywatnych Tomasza Kopańskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 Może ktoś z Kolegów..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Coś nie tak z tym godłem SPL - na zdjęciu wyraźnie widać, że jest namalowane. A sprzed ilu lat są cytaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 1 godzinę temu, Sedco Express napisał: Coś nie tak z tym godłem SPL - na zdjęciu wyraźnie widać, że jest namalowane. Dodam, że na zdjęciach zrobionych przez Niemców - raz jest w hangarze jako ciężko uszkodzony wrak, a na innych znacznie mniej uszkodzony na drodze w Łęcznej. To na pewno ten sam samolot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 2 godziny temu, Sedco Express napisał: ...A sprzed ilu lat są cytaty ? - Oczywiście tu mam na myśli bieżący rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 26 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: - Oczywiście tu mam na myśli bieżący rok. Dzisiaj mamy 2 lutego a tekst jest z 7 i 9 lutego więc nie z bieżącego roku. Zapewne sprzed dobrych paru lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Share Napisano 2 Marzec 2021 - Ten tekst na pewno jest z tego roku, dzisiaj mamy już 2 marca… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Share Napisano 2 Marzec 2021 Oczywiście, sam nie wiem jak mogłem się pomylić, dobre ! Pomroczność jaka czy co ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 28 Kwiecień 2021 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 28 Kwiecień 2021 Share Napisano 28 Kwiecień 2021 W dniu 2.03.2021 o 12:47, Spirit of Warsaw napisał: Czy aby na pewno to ten sam samolot? Bo ten w hangarze ma zdemontowany silnik i ślady pożaru w jego okolicach. No i chyba bardziej kompletne oszklenie kabiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.