Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Napisano 2 Marzec 2021 Wszystkie fotografie pochodzą ze zbiorów prywatnych Tomasza Kopańskiego: ...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Napisano 2 Marzec 2021 ... Wszystkie fotografie pochodzą ze zbiorów prywatnych Tomasza Kopańskiego.
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Napisano 2 Marzec 2021 Coś nie tak z tym godłem SPL - na zdjęciu wyraźnie widać, że jest namalowane. A sprzed ilu lat są cytaty ?
balans Napisano 2 Marzec 2021 Napisano 2 Marzec 2021 1 godzinę temu, Sedco Express napisał: Coś nie tak z tym godłem SPL - na zdjęciu wyraźnie widać, że jest namalowane. Dodam, że na zdjęciach zrobionych przez Niemców - raz jest w hangarze jako ciężko uszkodzony wrak, a na innych znacznie mniej uszkodzony na drodze w Łęcznej. To na pewno ten sam samolot?
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Napisano 2 Marzec 2021 2 godziny temu, Sedco Express napisał: ...A sprzed ilu lat są cytaty ? - Oczywiście tu mam na myśli bieżący rok.
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Napisano 2 Marzec 2021 26 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: - Oczywiście tu mam na myśli bieżący rok. Dzisiaj mamy 2 lutego a tekst jest z 7 i 9 lutego więc nie z bieżącego roku. Zapewne sprzed dobrych paru lat.
Spirit of Warsaw Napisano 2 Marzec 2021 Autor Napisano 2 Marzec 2021 - Ten tekst na pewno jest z tego roku, dzisiaj mamy już 2 marca…
Sedco Express Napisano 2 Marzec 2021 Napisano 2 Marzec 2021 Oczywiście, sam nie wiem jak mogłem się pomylić, dobre ! Pomroczność jaka czy co ! :-)
balans Napisano 28 Kwiecień 2021 Napisano 28 Kwiecień 2021 W dniu 2.03.2021 o 12:47, Spirit of Warsaw napisał: Czy aby na pewno to ten sam samolot? Bo ten w hangarze ma zdemontowany silnik i ślady pożaru w jego okolicach. No i chyba bardziej kompletne oszklenie kabiny?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.