Grendel Posted April 11, 2004 Author Share Posted April 11, 2004 Czy ktos ma jakies kolorowa zdjecie Hitchkiss'a wz 25 w stanie, ze tak powiem magazynowym?Bylbym wdzieczny.A moze jeszcze wz.30?Najlepiej w jazmie czolgowym?Hieh - mam wymagania, nie ma co...Ostatecznie na trojnogu tez moze byc ;o)Zdjecia wylacznie do uzytku prywatnego-nie beda publikowane.PozdrawiamGrendelGrendel3@nospam.email.com usunac nospam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotes Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=14044&id_forum=0&&sq=13,2&wi=14061#14061Takie same zdjęcia z WIBI istnieją chyba dla wspomnianych przez Ciebie broni (jesli mnie pamięć nie myli). Raczej nic lepszego nie znajdziesz. Kwestia dotarcia do skanu odpowiedniej jakości.Pzdr,jotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTH Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Znajdzie, znajdzie;-) W ciagu tygodnia beda na mailu Grendel:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotes Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 W jarzmie ? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTH Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Wszystko by chcieli wiedziec, no;) Co za dociekliwe towarzystwo ci poszukiwacze i odkrywcy";-)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotes Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Nie, po prostu uważam, że te zdjęcia są dość poglądowe i trudno o lepsze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTH Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Nie neguje wartosci tych zdjec, ale to,ze trudno o lepsze nie oznacza, ze niemozliwe;-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grendel Posted April 11, 2004 Author Share Posted April 11, 2004 DTH,Bede bardzo zobowiazany!Im bardziej szczegolowe, tym lepiej;o)Jotes,Oczywiscie - JARZMIE!Przerazenie mnie ogarnia, gdy wide jakie bledy ortograficzne czasami popelniam...To niewybaczalne:(Pedze sie przebierac do sniadania.A dla Was - Mokrego Poniedzialku!Grendel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotes Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Grendel: akurat to mrugnięcie przy jarzmie skierowane było do DTH. Gdybym miał tutaj poprawiać wszystkie błędy, to pewnie bym nic innego nie robił. Najśmieszniejsze jest, że sam jestem okrutnym wzrokowcem. W związku z tym kiedyś nigdy nie robiłem błędów, bo w książkach ich nie było. Od kiedy jest Internet sam już przestaję wiedzieć jak się co pisze :-( ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotes Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Najlepiej gdyby forum miało wbudowany słownik ortograficzny i zmuszało do jego użycia przed opublikowaniem postu :-)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
janushew Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Widziałem Hotchkissa w w Świdnicy w prywatnym (rewelacyjnym) muzeum broni. Odkrywca kiedyś o tym muzeum i właścicielu pisał. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grendel Posted May 5, 2004 Author Share Posted May 5, 2004 DTH,Odgrazales sie , ze podeslesz mi zdjecia Hotchkiss'a...Moglbys?Bede wdzieczny.PozdrowieniaGrendel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forteca Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 A musi być koniecznie wz. 25 ? Nie wystarczy francuz 8 mm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grendel Posted May 6, 2004 Author Share Posted May 6, 2004 Forteca,DTH odgrazal sie, ze ma zdjecia w jarzmie czolgowym.A wlasnie na tym mi zalezy.Wz.25 i wz.30 w jarzmie czolgowym.Ale wszelkie dobrej jakosci zdjecia w/w km'ow tez beda pomocne;0) PozdrowieniaGrendel Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTH Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 Heh, wreszcie odnalazlem watek. No swietnie, tylko czy maila mam wyczarowac, czy sam sobie wymyslic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grendel Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 DTH,grendel3@nospam.email.comUsun ospam."Dzieki z gory.Grendel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grendel Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Wielkie dzieki wszem i wobec!PozdrowieniaGrendel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.