Kriczer Napisano 12 Grudzień 2020 Napisano 12 Grudzień 2020 Wpadły takie bryczesy, sukno, ładnie uszyte, zero stempli, bardzo mały rozmiar. Może ktoś spotkał się z podobnymi ?
Kriczer Napisano 7 Styczeń 2021 Autor Napisano 7 Styczeń 2021 No jakbym cokolwiek wiedział to bym nie pytał.
Kriczer Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Napisano 9 Styczeń 2021 19 godzin temu, pumpernikiel napisał: Chcesz się czegoś dowiedzieć... Masz kalesraki przed sobą. Podaj długości i szerokości. Zapodaj zdjęcia szwów, pasa itd. Opisz to co widzisz bardzo dokładnie. Twój opis da tutaj efekt, a zapytanie samo się rozwikła. A zdajesz sobie sprawę, że spodnie to przeważnie różne rozmiary mają -długość i szerokość ? Więc nie wiem jak ma pomóc w identyfikacji. To nie jest brak chęci współpracy tylko irytujące jest dla mnie lanie wody ze strony osób które nie posiadają wiedzy na temat przedmiotu aby nabić kilka postów.... ps na zdjęciu widzisz to co widzę ja.
Jedburgh_Ops Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Twoje spodnie nie są z „sukna”, jak napisałeś, ale są z serży; są z serży konkretnego państwa; bardzo charakterystyczne guziki są też z konkretnego państwa; bardzo charakterystyczny materiał podszewkowy też jest z konkretnego państwa, które od stuleci w swoim przemyśle tekstylnym ma bzika na punkcie tego rodzaju materiału, jak żadne inne państwo. Łącznie układa się to w pewną całość. Ale przy takiej grzeczności z Twojej strony i przeświadczeniu, że ktoś chcąc Ci pomóc „leje wodę” i „nabija sobie posty” to wypada jedynie życzyć Ci pomyślności w szukaniu osoby, która pomoże Ci w identyfikacji tych spodni.
Kriczer Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Napisano 9 Styczeń 2021 Ale nikt cie nie zmusza do udzielania odpowiedzi i dzielenia się swoją wiedzą,wiesz forum taka swobodna dość nieprzymusowa forma wymiany informacji.
Kriczer Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Napisano 9 Styczeń 2021 I widzisz...lej sobie dalej wodę na forum życząc innym pomyślności.Bo jak se człowiek sam nie pogrzebie.... Włoskie bryczesy dla motocyklistów lata 50/60...
Jedburgh_Ops Napisano 6 Styczeń 2021 Napisano 6 Styczeń 2021 Coś więcej o tych portkach? Ktoś Ci to dał/sprzedał z jakąś informacją, skąd się one wzięły, z jakiego mogą być okresu, albo jak długo przechowywał je poprzedni właściciel? Zmierz suwmiarką bardzo dokładnie (z dokładnością do 0,1 mm) średnicę guzików i podaj ją.
pumpernikiel Napisano 8 Styczeń 2021 Napisano 8 Styczeń 2021 Chcesz się czegoś dowiedzieć... Masz kalesraki przed sobą. Podaj długości i szerokości. Zapodaj zdjęcia szwów, pasa itd. Opisz to co widzisz bardzo dokładnie. Twój opis da tutaj efekt, a zapytanie samo się rozwikła.
Jedburgh_Ops Napisano 8 Styczeń 2021 Napisano 8 Styczeń 2021 Właśnie dlatego zapytałem o średnice guzików, bo to nie jest tak, że nic nie da się powiedzieć o tych portkach. Mają parę rzeczy bardzo charakterystycznych, ale jak ktoś prosi o pomoc, a nie wyraża chęci współpracy no to już trudno...
pumpernikiel Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Damskie czy męskie? Mi podchodzi bardziej pod koninę. Gdzie takie info znalazłeś z tymi motocyklami?
Pytanie
Kriczer
Wpadły takie bryczesy, sukno, ładnie uszyte, zero stempli, bardzo mały rozmiar. Może ktoś spotkał się z podobnymi ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.