Alraunka Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Witam serdecznie Bylam ostatnio na wsi niedaleko Przybiernowa. Z racji tego iż uwielbiam grzebać w ziemi, zbieram różne kamienie, więc wybralam się na przechadzkę do miejscach gdzie wydobywają ziemię. Niestety nie mam zdjęcia całego rozkopanego obszaru, ale znalazłam tam wiele ciekawych skamielin i chciała bym się z wami nimi podzielić. Może ktoś będzie wiedział co to może być. Jedno z nich przypomina trochę żółwia, ale raczej nim nie jest.. Proszę Was bardzo o pomoc w identyfikacji mojego niezwykłego znaleziska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Dlaczego krzyczysz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Skamielina jeżowca Echinocorys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alraunka Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 3 godziny temu, Tyr napisał: Skamielina jeżowca Echinocorys Dziekuje bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.