Alraunka Napisano 16 Listopad 2020 Share Napisano 16 Listopad 2020 Witam serdecznie Bylam ostatnio na wsi niedaleko Przybiernowa. Z racji tego iż uwielbiam grzebać w ziemi, zbieram różne kamienie, więc wybralam się na przechadzkę do miejscach gdzie wydobywają ziemię. Niestety nie mam zdjęcia całego rozkopanego obszaru, ale znalazłam tam wiele ciekawych skamielin i chciała bym się z wami nimi podzielić. Może ktoś będzie wiedział co to może być. Jedno z nich przypomina trochę żółwia, ale raczej nim nie jest.. Proszę Was bardzo o pomoc w identyfikacji mojego niezwykłego znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Listopad 2020 Share Napisano 16 Listopad 2020 Dlaczego krzyczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 16 Listopad 2020 Share Napisano 16 Listopad 2020 Skamielina jeżowca Echinocorys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alraunka Napisano 16 Listopad 2020 Autor Share Napisano 16 Listopad 2020 3 godziny temu, Tyr napisał: Skamielina jeżowca Echinocorys Dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.