Skocz do zawartości

T-34 zdjety z postumentu do planu filmowego

aro333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A no taka opcja jak krzysiek pisze to pasuje. Ja czytałem, że wypchali odrazu po zdjęciash i to mi kiepsko pasowało. Przy okazji numer wieży Rudego-381
pzdr
Garfield
  • Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wypchali Szarika tylko ktorego ? Może obu ? Jeden we Wrocławiu drugi w szkole policyjnej. Śmiechu warte a gdzie szacunek dla tego zwierzaka ?
Napisano
Numer z wieży z odcinka Brama" 702
Wnioski są dwa
1 Przebijali numery żeby się w ubezpieczeniu zgadzało;)
2 W filmie używano wielu RUDYCH

Będę jutro na sadybie to sprawdze jakie numery ma czołg który stoi tam na forcie.
pzdr
Garfield
Napisano
Hmmmm.... Czy te trzy pierwsze zdjęcia są na pewno z Czterech..."?????
Nie kojarze tych scen ani tego wyposażenia na RUDYM
pzdr
Garfield
Napisano
Ano z odc 3 o Studzialnach, pierwsze 2 to przed promem, 2 kolejne to juz jazda przez las do stanowisk batalionu Czernousowa. No i 5 to też ten sam oddcinek sam koniec. Kolejne 4 są z oddcinka 5. Będę stopniowo robił kolejne rzuty ekranowe z kolejnych oddcinków i umieszczał pod tamtym linkiem zobaczymy ile RUDYCH bedzie na końcu :-)
Napisano
W dzisiejszej Wyborczej piszą że Czarnków pozbywa się swojego pomnika, wojennego T34, podobno zainteresowała się nim Warszawa.
Napisano
Numer na wieży Rudego z MWP (fort czerniakowski) 684 Ale dla mnie to lipa bo on ma jakiś kamuflarz takie brązowo-rude plamy i ma zatarty numer taktyczny. Chciałem zobaczyć czy są ręce odciśnięte przez załogę ale był zasypany śniegiem.
pzdr
Garfield

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie