Potro Napisano 21 Sierpień 2020 Napisano 21 Sierpień 2020 Witam prosze o identyfikacje przedmiotu. Znalezione przy okopach.
Kee Napisano 21 Sierpień 2020 Napisano 21 Sierpień 2020 Podkładka zabezpieczająca. A od czego to ci nie powiem ;D Widywałem je w kilku różnych miejscach. Chyba w kolumnie kierownicy albo do blokowania kierownicy. Coś w tym stylu.
Potro Napisano 21 Sierpień 2020 Autor Napisano 21 Sierpień 2020 40 minut temu, Kee napisał: Podkładka zabezpieczająca. A od czego to ci nie powiem ;D Widywałem je w kilku różnych miejscach. Chyba w kolumnie kierownicy albo do blokowania kierownicy. Coś w tym stylu. Dziena bo znalazłem ze 4 sztuki tego
hipolit-O4 Napisano 21 Sierpień 2020 Napisano 21 Sierpień 2020 Podobne coś w masce słoniu trzymało zawór membranowy.
dziadek66 Napisano 21 Sierpień 2020 Napisano 21 Sierpień 2020 nie wiem jakie były w niemieckich, ale może to przekładka sprzęgła motocyklowa
Szybki55 Napisano 22 Sierpień 2020 Napisano 22 Sierpień 2020 14 godzin temu, dziadek66 napisał: nie wiem jakie były w niemieckich, ale może to przekładka sprzęgła motocyklowa Też tak sądziłem, ale ze zdjęcia wynika, że za małe rozmiary na tarcze ślizgową
Pytanie
Potro
Witam prosze o identyfikacje przedmiotu.
Znalezione przy okopach.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.