Autsajder68 Napisano 16 Sierpień 2020 Napisano 16 Sierpień 2020 Witam, może ktoś skojarzy od czego to mogło być. Długość 2,23 m. Kwadratowa metalowa oś pokryta chyba zprasowanym drewnem. Pozdr.
Konarcheo Napisano 16 Sierpień 2020 Napisano 16 Sierpień 2020 Wydaje mi się że jest to część maszyny do plecienia siatki ogrodzeniowej.
toska Napisano 16 Sierpień 2020 Napisano 16 Sierpień 2020 1 godzinę temu, Konarcheo napisał: Wydaje mi się że jest to część maszyny do plecienia siatki ogrodzeniowej. W życiu.... Wiem bo miałem kilka,, deptaków,,do siatki ślimakowej a i automaty do takowej też nie stanowią dla mnie tajemnicy taki element tam nie występuje. Ślimak raczej do transportu czegoś drobnego żwiru zboża i innej drobnicy.
Kee Napisano 17 Sierpień 2020 Napisano 17 Sierpień 2020 Podobny transporter widziałem kiedyś w starym młynie. Myślę że można w tym kierunku poszukać.
Pytanie
Autsajder68
Witam, może ktoś skojarzy od czego to mogło być. Długość 2,23 m. Kwadratowa metalowa oś pokryta chyba zprasowanym drewnem.
Pozdr.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.