Wladcamordoru Napisano 31 Lipiec 2020 Napisano 31 Lipiec 2020 Witam, przypadkiem znalazłem taki sprzęt. Pomoże ktoś w identyfikacji ?
hipolit-O4 Napisano 31 Lipiec 2020 Napisano 31 Lipiec 2020 Myślę że ręczna pompa do przelewania cieczy.
Wladcamordoru Napisano 31 Lipiec 2020 Autor Napisano 31 Lipiec 2020 Pompa napewno nie, daje iskrę jak kręci się korbą, wygląda jak jakaś prądnica albo coś w tym stylu, nie znam się za bardzo na tym. Ale jestem ciekaw zastosowania tego przedmiotu.
Kee Napisano 31 Lipiec 2020 Napisano 31 Lipiec 2020 39 minut temu, hipolit-O4 napisał: Myślę że ręczna pompa do przelewania cieczy. Mi się jednak wydaje że to iskrownik.
Kee Napisano 31 Lipiec 2020 Napisano 31 Lipiec 2020 23 minuty temu, Wladcamordoru napisał: Tak wygląda w środku https://m.olx.pl/oferta/generator-iskry-scintilla-swiss-made-ii-wojna-CID767-IDDqzbb.html?reason= Chyba będzie coś na podobne. Można napisać do sprzedającego czy ma o tym jakieś info.
Pytanie
Wladcamordoru
Witam, przypadkiem znalazłem taki sprzęt. Pomoże ktoś w identyfikacji ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.