kazioW24 Napisano 15 Marzec 2020 Napisano 15 Marzec 2020 Gdzieś to widziałem ale nie mogę skojarzyć co to za symbol -logo.
bialawy Napisano 16 Marzec 2020 Napisano 16 Marzec 2020 Mi się kojarzy jedynie z serią scyzoryków 'zdziełano w zssr' z logiem kogutka. Scyzoryki do zadań spacjalnych Taki Victorinox dla braci ze wschodu... Wpisz kozik nóż radziecki ZSRR CCCP u wujka i popatrz na zdjęcia. To jedno z netu dla przykładu... Pozdrawiam
kazioW24 Napisano 16 Marzec 2020 Autor Napisano 16 Marzec 2020 To zdecydowanie nie jest logo firmy OKTIABR Z WORSMA,ma kilka tych scyzoryków i nie powiedział bym ze są jak victorinox.
bialawy Napisano 16 Marzec 2020 Napisano 16 Marzec 2020 Te porównanie do Victorinox'a to był swoisty żart. Mam i jedno i drugie i wiem jaka jest między nimi różnica. Pozdrawiam
kazioW24 Napisano 16 Marzec 2020 Autor Napisano 16 Marzec 2020 Ale jedno im trzeba przyznać,mają dobrą stal,chyba lepszą od victorinox,tyle ze węglowa trzeba dbać.
bialawy Napisano 16 Marzec 2020 Napisano 16 Marzec 2020 Ja tylko "kogutki" dwa mam znalezione w lesie po grzybiarzach i stal w obu w stanie głębokiego zerdzewienia więc stal węglowa jak najbardziej. A na victorinox'ie kupionym w sklepie po 15 latach nawet grama ryżej nie widać Pozdrawiam
Pytanie
kazioW24
Gdzieś to widziałem ale nie mogę skojarzyć co to za symbol -logo.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.