robson970 Napisano 9 Marzec 2020 Share Napisano 9 Marzec 2020 Witam szanowne grono Mam pytanie odnośnie odznaki?parę lat temu zasięgałem opinii tutaj na forum i już podchodzę do takich rzeczy z dystansem.Ale chodzi mi o to że koleś dostał tę odznakę od kolegi i bla bla bla i upiera się że to oryginał-ja twierdzę inaczej.Dlatego dla świętego spokoju kto ma rację powiedziałem mu że skorzystamy z forum i niech wypowiedzą się eksperci.Zawsze tak robię na różnych forach i do tej pory wychodzi mi to na dobre.Także koledzy?pomożecie? lipa czy odznaka jest ok? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Marzec 2020 Share Napisano 9 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Marzec 2020 Share Napisano 9 Marzec 2020 Z albatrosem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson970 Napisano 12 Marzec 2020 Autor Share Napisano 12 Marzec 2020 W dniu 9.03.2020 o 13:53, Barbapapa napisał: 1. jak robisz zdjęcie do identyfikacji odznaki, to zrób jej zdjęcie a nie walizce z tyłu (druga fota), 2. wyguglaj sobie "BLOCKADEBRECHERABZEICHEN" i zobacz na szpile zapięcia (kształt i mocowanie) vs. sposób zapisu (miejsce i układ) wykonawcy odznaki to co pokazujesz to jakby mix obu odznak w jednym PS. expert który ma sądzić autentyczność na podstawie fotografii to wielce naciągany tytuł oraz opinia. bez posiadania oryginału w jednym ręku a nabytku w drugim to wróżenie z fusów. zwłaszcza w obecnych czasach i technologiach. dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.