Skocz do zawartości

Ruski bród Przysucha

Bigpapi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam panowie czy ostatnio ktoś tam czegoś szukał coś wie ciekawego? Bjar liczę na ciebie? pozdrowienia i dzięki za odpowiedzi

Napisano

ostatniej  jesieni tam fedrowałem, generalnie same urwiłapki i złom, teren już zdrowo przefedrowany. Nawet spotkałem kopaczy ze Stąporkowa i Przysuchy 

Napisano

ostatnio z kolegą i ja byłem no nie powiem że nic nie znaleźliśmy bo tam nieśmiertelnik odznaka i klamra wpadła u jakiegoś miłego Pana na polu a Pan mówił że " aa to w las nie idziecie?" aa i tak mnie zainteresowało czy ostatnimi czasami coś komuś się udało

Napisano

Jaki ten nieśmiertelnik? Daj foto.

Coś tam się pewnie trafia, ale kopanie tam jest już nieopłacalne z powodu ilości roboczogodzin potrzebnych do znalezienia czegoś ciekawego. Jak ktoś lubi chodzić po bagnach i ryć w torfie za zgniłym winterschlachtem... ?

Napisano

Tak myślałem że cię zaciekawię nieśmiertelnik bjar? wyślę Ci foto jak będę w domu no fakt z bagnie to mi się nie chce grzebać?

• 5 months later...
Napisano

grzyby nie bardzo-byłem trzy razy i tylko kilka robaczywych.Spotkałem jednego co chodził kolejny dzień ale tylko klamra wermachtu,czysty nieśmiertelnik, guzik milicji ludowej, kilka monet i na łące obok domu kawał żelastwa wagi ze 100kg tak że słabo  pozd. Marek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie