SEBA-CENTRUM Napisano 23 Luty 2020 Napisano 23 Luty 2020 Serdecznie wszystkich witam , jestem tu nowy więc z góry przepraszam jeśli napisałem w złym dziale i proszę o wskazanie właściwego . Mam prośbę o zidentyfikowanie przedmiotu gdyż nie mam pojęcia do czego to mogło służyć
SEBA-CENTRUM Napisano 24 Luty 2020 Autor Napisano 24 Luty 2020 wrzuciłem trochę lepsze zdjęcia ,ten okrągły otworek jest chyba z mosiądzu i przepraszam za wprowadzenie w błąd nie ma w tym otworku gwintu
SEBA-CENTRUM Napisano 23 Luty 2020 Autor Napisano 23 Luty 2020 Znalazłem takie dwa lecz jeden rozwaliłem przez przypadek łopatą w środku jest coś konsystencji piachu w kolorze ciemno-szarym i zielonym
SEBA-CENTRUM Napisano 24 Luty 2020 Autor Napisano 24 Luty 2020 2 godziny temu, Luckey13 napisał: Zbiornik do prymusa? A co to jest?
Slajmi130 Napisano 24 Luty 2020 Napisano 24 Luty 2020 2 godziny temu, SEBA-CENTRUM napisał: A co to jest? Prymus to kuchenka spirytusowa, benzynowa etc
Pytanie
SEBA-CENTRUM
Serdecznie wszystkich witam , jestem tu nowy więc z góry przepraszam jeśli napisałem w złym dziale i proszę o wskazanie właściwego . Mam prośbę o zidentyfikowanie przedmiotu gdyż nie mam pojęcia do czego to mogło służyć
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.