profos Napisano 10 Styczeń 2020 Share Napisano 10 Styczeń 2020 Jestem właśnie po lekturze tej książki. Jeżeli ktoś szuka naprawdę dobrej i mocnej pozycji to naprawdę polecam. http://www.odk.pl/zapomniany-zolnierz,39183.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Styczeń 2020 Share Napisano 10 Styczeń 2020 "Trochę" bajek to tam jest jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Styczeń 2020 Share Napisano 11 Styczeń 2020 Też byłem podniecony jak kupę lat temu przeczytałem to dzieło.Potem się okazało, że autor ma zdecydowanie większa fantazje niż faktyczny przebieg służby.Jak ktoś lubi czytać fantastykę to ok, ja pogoniłem toto dawno na allegro za przedziwnie duże piniądze. Kup sobie lepiej "Kto sieje wiatr..." Herbert Brunnegger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Styczeń 2020 Share Napisano 11 Styczeń 2020 Wcześniej jeszcze Kesslera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.