owieczka Napisano 30 Listopad 2019 Napisano 30 Listopad 2019 Witam.Dawno mnie tu nie było trochę się gubię nie wiem czy dobry dział proszę id znaczka canada wysłane do Polski 1960 czy 1900 rok.
owieczka Napisano 1 Grudzień 2019 Autor Napisano 1 Grudzień 2019 Dzięki za info,trochę mnie zmyliły butelki przedwojenne w tym papierowym worku...a moze i fantazja odkrywcy, temat na osobny wątek z cyklu moje znaleziska postaram się jutro zamieścić może komuś wpadnie coś do kolekcji.
Edmundo Napisano 30 Listopad 2019 Napisano 30 Listopad 2019 Hej, raczej a nawet na pewno 1960 r. co zresztą widać na pieczęciach. A tak z drugiej strony pytając to czy w 1900 r. istniał oficjalnie kraj o nazwie Polska ?
toyotomi Napisano 30 Listopad 2019 Napisano 30 Listopad 2019 Czołem. Bez wątpienia - wrzesień 1960 A poza tym faktem - to nie jest znaczek pocztowy. Jest to drukowany - z automatu - stempel opłaty przesyłki pocztowej (PORTO) pzdr. stani
Pytanie
owieczka
Witam.Dawno mnie tu nie było trochę się gubię nie wiem czy dobry dział proszę id znaczka canada wysłane do Polski 1960 czy 1900 rok.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.