jack61 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 proszę o dokładne zapoznanie sie z wygladem tych małych opierzonych stworków zwanych potocznie kurczaczkami /przez jedną osobe nawet słodkimi kurczaczkami/ i co można zobaczyć to są przecież małe słodziutkie bocianki.Zdrowych, spokojnych i wesołych ŚWIĄT WIELKANOCNYCHzyczy jack61
marecki. Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 jack 61 zidentyfikował bociana po tych krutkich czerwonych przeszczepach hehehehehe wnioskując z wielkości dzioba to możemy przez święta pisać co chcemy pzdr
Bocian Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Wrr.. :) to Wam tu zapodam wojskową kurę żeby porządku pilnowała :)
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 taaaa ... i jak ktos bedzie przeklinał lub podawal sposoby rozbrajania niewypalow to taka kurwa zaszczeka i zawarczy i od razu bedzie porzodek :)))
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 o przepraszam nie chcialem napisac kurwa " tylko oczywiscie kura :D:D:D:D
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 o przepraszam nie chcialem napisac kurwa " tylko oczywiscie kura :D:D:D:D
Bocian Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 A już trzymałem palec na czerwonym przycisku :)
bjar_1 Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 :P Ano rzeczywiście kurwa" ,nie zauważyłem :P
Dundee Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 bjar_1 bez obrazy, ale czym to sie karmilo :)))pozdrowionka
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 hoho co ja widze :))) Bjar na kogo ta Twoja babka szkoli tego koguta :P istny wojownik ;)))
mp Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Bocian no co Ty ?? :))) Ta starsza pani potrzebuje ochrony i zalatwila sobie gwardie przyboczną ;P :)))
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Kogut też lubi sobie pośmigać po podwórku z mauserkiem i w hełmie :P
miggi1 Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Szefo i jest oto wykrywacz w skrzydłach kuraka. Ciekawe co znalazł???Pozdrawiam miggi1
sanshin Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 to nowy gatunek kury-kurakus exploratorus pospolitus:)gratulacje!!!wyhodowałeś nową raę kur!!!!pzdrSanshinp.s ale te kurcaki to naprawde bombowe:)
poldi Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 CześćJak mi jeszcze powiecie że toto znosi jajka ze swastyką i wygrzebuje z ziemi fanty to ja od dziś nie jadam drobiu.A tak nawiasem mówiąc to nie jest taki głupi pomysł.Nowy, inteligentny wykrywacz !! Wygrzebuje z ziemi wszystko do 10 - ciu cm!! Zasilanie - trochę ziarna w kieszeni!! REWELACJA> I do tego w chwilach wolnych od pracy znosi JAJA!!!!! "Mam nadzieje że Bocian nie wytnie tego jako reklamy :))) Pozdrawiam :Poldi
mp Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Co Wy robicie z tej kury ,Bjar chcial sie pochwalic kurą abki" a Wy wymyslacie nowe gatunki , wykrywacze mausery dokladacie mu ,i sie z tego nabijacie :P
jack61 Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 To nie jest nabijanie sie z kurki a ratowanie jej zycia .Kura tak znana w świecie wirtualnym może byc pewna że nie trafi do gara na rosołek wielkanocny , a i Bjar nie posmakuje pieczystego z tej kurki u babci na obiadku.Bjar pamiętaj ze w każdej chwili mozemy chcieć sprawdzić jak sie czuje kurka babci .A moze ktos posiada kogutka dla tej kurki / co by nie byla samotna w wiosenne dni i noce / ?
MK Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Ja osobiście od słodkich kurczaczków wolę przysmażone i lekko słone.A co na temat wojowniczych kogutów powiedziałby Hodowca Drobiu Grzegorz Halama?
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 Panowie spokojnie ,zdjęcie koguta babki jest ze stycznia ,a w pewną lutową niedzielę zagościł ów kogut na moim talerzu w formie rosołu tak więc wszelkie śmiechy na temat koguta są zupełnie nie na miejscu :P Rest In Peace....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.