ammuratow Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 Tak bez ekslibris (sorry człowiekuśniegu) i żadnych podtekstów powiedzcie, dlaczego facjaty naszych polityków zawsze są pełne ciepła i wzbudzają takie zaufanie (bez względu na tfu.. orientację polityczną) Jakaś trauma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Październik 2019 Share Napisano 9 Październik 2019 Suski na bank ma upośledzenie, co najmniej w stopniu lekkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 10 Październik 2019 Share Napisano 10 Październik 2019 Bjar, masz rację. Z jego facjaty bije inteligencją, jak z twarzy bylej posłanki Renaty B. Zresztą dla mnie wyglądają, jak bliźnięta jedno jajowi. Z tym że przynajmiej Renia kurwiki w oczętach ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Październik 2019 Share Napisano 10 Październik 2019 Panie i Panowie, Bjar także... Jakby nie patrzeć, to nie ich wina, że są estetyczni inaczej. Dwa- jakby nie patrzeć, to spore znaczenie ma moment zrobienia zdjęci i z jakim grymasem klient został złapany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 10 Październik 2019 Share Napisano 10 Październik 2019 Z nr 2 się nie zgodzę. Akurat Pan Suski,grymas na twarzy zawsze ma taki sam, nie zależnie w jakiej sytacji akrualnie się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Październik 2019 Share Napisano 10 Październik 2019 dago2- to może, po prostu, drucik trzymający uszy jest za mocno naciągnięty i stąd taki... uśmiech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 10 Październik 2019 Autor Share Napisano 10 Październik 2019 Zapomniałem o szanownej pani profesor uczelni bla,bla, bla,. Po dzisiejszej jeździe po bandzie prezesa, aż strach dodać tę fotkę, bo teraz jestem obywatelem drugiego sortu, zdradziecką mordą i wrogiem Polski, który będzie napiętnowany ( znaczy się do pierdla?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 10 Październik 2019 Share Napisano 10 Październik 2019 32 minuty temu, ammuratow napisał: jestem obywatelem drugiego sortu, zdradziecką mordą i wrogiem Polski, który będzie napiętnowany ( znaczy się do pierdla?) Do pierdla to raczej nie, ale za parę lat, przy obecnej koniunkturze kto wie ? Może sprawdzi Cię skarbówka, może "zauważą" przypadkiem ,że wisisz abonament RTV za kilka lat? Wszak żyjemy w "ciekawych " ( i wesołych ) czasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.