Skocz do zawartości

Portrety

ammuratow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak bez ekslibris (sorry człowiekuśniegu) i żadnych podtekstów powiedzcie, dlaczego facjaty naszych polityków zawsze są pełne ciepła i wzbudzają takie zaufanie (bez względu na tfu.. orientację polityczną) Jakaś trauma?

z25286997IH,Grzegorz-Schetyna-podczas-konwencji-Koalicji-Obywa.jpg

z25269891IH,Jaroslaw-Kaczynski--zdjecie-ilustracyjne-.jpg

z25232105IH,Marek-Suski--zdj-ilustracyjne.jpg

z24537342V,Prezes-PiS-Jaroslaw-Kaczynski-i-przewodniczacy-Ant.jpg

Napisano

Bjar, masz rację.  Z jego facjaty bije inteligencją, jak z twarzy bylej posłanki Renaty B. Zresztą dla mnie wyglądają, jak bliźnięta jedno jajowi. Z tym że przynajmiej Renia kurwiki w oczętach ma.

Napisano

Zapomniałem o szanownej pani profesor uczelni bla,bla, bla,. Po dzisiejszej jeździe po bandzie prezesa, aż strach dodać tę fotkę, bo teraz jestem obywatelem drugiego sortu, zdradziecką mordą i wrogiem Polski, który będzie napiętnowany ( znaczy się do pierdla?)gf-1XZz-cKwk-nwf8_krystyna-pawlowicz-664x442-nocrop.thumb.jpg.99b23c97b8eabd811cd3b3362999c629.jpg

Napisano
32 minuty temu, ammuratow napisał:

jestem obywatelem drugiego sortu, zdradziecką mordą i wrogiem Polski, który będzie napiętnowany ( znaczy się do pierdla?)

Do pierdla to raczej nie, ale za parę lat, przy obecnej koniunkturze kto wie ? Może sprawdzi Cię skarbówka, może "zauważą" przypadkiem ,że wisisz abonament RTV za kilka lat? Wszak żyjemy w "ciekawych " ( i wesołych ) czasach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie