Młody duchem Napisano 21 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2019 trudny post... Ja nie zmieniam poglądów, mam nadzieję że odpowiedź padnie - czasami potrzeba trochę czasu:) W końcu jesteśmy dorosłymi ludźmi i powiedzenie "biorę swoje zabawki i idę z tej piaskownicy" chyba nie wchodzi w grę.... uff..nic maądrego więcej nie wymyślę.. ale noc przede mną.. Kaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merten Napisano 23 Wrzesień 2019 Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Cytat Mija właśnie kolejnych dni kilka [...] Czy to ty jesteś tym kimś, kto jakiś czas temu oczekiwał szacunku od innych? Czy nastąpił jakiś "włam" na konto? Po poziomie pie-gaworzenia obawiam się jednak, że to ty... Ogarnij się chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Wrzesień 2019 Share Napisano 27 Wrzesień 2019 Super robota Barbapapa , napisz do wydawcy Panzerwrecks niech zrobią erratę opisu zdjęć tego transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.