Skocz do zawartości

Jak znaleźć stary wątek z id?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kilka lat temu identyfikowałem srebrną łyżkę 11 Regimentu,kol "abcd" fajnie ją opisał ale na nowym forum nie mogę znaleźć,na starym był cały czas.

tytuł-wojskowa łyżka.

Pozdrawiam

Napisano

Szukajka na odkrywcy kulała od zawsze, a teraz nowe forum zamordowało jeszcze wyszukiwanie obrazem.Wpisuj w googla, wystarczył tytuł wątku i nick, a zajęło mi to ze 3 sekundy.

• 1 year later...
Napisano

Witam,

kiedyś na forum widziałem  zdjęcia periodyku chyba ""Pole Ognia" a w nim był artykuł ze wzmianką o suwaku logarytmicznym SUN (japońskim) w wojsku polskim w II wojnie światowej.

Było to wydawnictwo związane z wystawą w muzeum (ale nie wiem jakim) chyba związana z artylerią? 

pomożecie znaleźć ten wątek? 

• 2 years later...
Napisano

Vis 1939 - nie zawsze wyszukiwanie jest możliwe przez Google . Np wiem co było tematem Np wykopki z barki na Odrze przy niskim stanie wody  na wysokości miejscowości JURCZ , masa zdjęć z podejmowania przedmiotów z niemieckiej barki która czasami wystaje przy bardzo niskim stanie wody. Nie znam  tytułu tematu , nie pamiętam kto go napisał i... efekt zerowy w poszukiwaniach . Druga strona medalu nawet tematy które ja pisałem idą do archiwum i nie można ich z powrotem uaktualnić . trzeba co wszystko od nowa pisać ??.  Cała baza informacji jest dla Odkrywcy a nie dla tych co ją tworzą ?? . Firma Odkrywca zaczyna działać jak Obajtek , bez sensu tu cokolwiek wam podać z ciekawostek czy informacji bo zaraz ją zarchiwizujecie i brak dostępu . A dostęp ma tylko zarząd Odkrywcy i ludzie którym ta baza do "BYZNESU" potrzebna.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie