groszek37 Napisano 22 Czerwiec 2019 Napisano 22 Czerwiec 2019 Witam, taka twórczość pospawanych razem felgi wału i jakiegoś bolca, sworznia? Wygląda mi to na rolniczy( obciąznik) łup po jakims pojeździe pancernym, Mógłby ktoś zidentyfikować z jakiego pojazdu/pojazdów sa te elementy?
groszek37 Napisano 23 Czerwiec 2019 Autor Napisano 23 Czerwiec 2019 Z racji tego, iż w każdej chwili może pojechać do huty, ponawiam prośbę
Julekcezar Napisano 23 Czerwiec 2019 Napisano 23 Czerwiec 2019 Zrób żeby do huty nie pojechało, bo jak śmieć to zawsze może pojechać, a jak coś fajnego pojedzie to już nie odzyskasz.
groszek37 Napisano 23 Czerwiec 2019 Autor Napisano 23 Czerwiec 2019 32 minuty temu, Julekcezar napisał: Zrób żeby do huty nie pojechało, bo jak śmieć to zawsze może pojechać, a jak coś fajnego pojedzie to już nie odzyskasz. No tylko że ja na tym złomie nie rządzę ...
bjar_1 Napisano 24 Czerwiec 2019 Napisano 24 Czerwiec 2019 Jakby to było coś wartego uwagi, to zaraz byś dostał na skrzynkę milion wiadomości z chęcia nabycia tego
Pytanie
groszek37
Witam, taka twórczość pospawanych razem felgi wału i jakiegoś bolca, sworznia? Wygląda mi to na rolniczy( obciąznik) łup po jakims pojeździe pancernym, Mógłby ktoś zidentyfikować z jakiego pojazdu/pojazdów sa te elementy?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.