Julekcezar Napisano 8 Czerwiec 2019 Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Witam Szanownych Kolegów poszukiwaczy, Mam pytanie do łowiących neodymem, mianowicie co robicie, gdy wam się przyczepi jakaś rozrywka? Odczepiacie to w jakiś sposób, czy magnes trzeba nowy kupić, a z tym nie warto ryzykować? Nigdy się w to nie bawiłem i jestem po prostu ciekaw. A wrzucanie do wody to niegdyś był dość popularny sposób na pozbywanie się tego i owego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 8 Czerwiec 2019 Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Z filmów chociażby na yt, rozrywka jest delikatnie odczepiana, nigdy jeszcze nie widziałem żeby ktoś magnes porzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 8 Czerwiec 2019 Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Cytat No i czy nie będzie bum przez przeciąganie po dnie? Tego to nie wiedzą najstarsi góral Obejrzyj cały i zobacz co wyciągają (polecam kanał), ale generalnie z rozrywkami to nigdy nie wiadomo i nikt ci gwarancji nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 11 Czerwiec 2019 Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Nie ma raczej opcji aby jakikolwiek zapał zadziałał po tylu latach w wodzie, wystarczy delikatnie oderwać magnes, tylko nie wrzucaj urwiłapy tam gdzie łowisz bo wyciągniesz drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2019 Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Teraz, Julekcezar napisał: A co jak się trafi np taki granat bez zawleczki? Jakby nie miał zawleczki, to by wybuchł. Więc nie trafi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Czerwiec 2019 Share Napisano 11 Czerwiec 2019 predi888 Ciekawy związek nazwy rzeki z okolicznościami przyrody. Kto wie, co było pierwsze- nazwa, czy zrzuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.