Autsajder68 Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Witam, do czego i od czego mogło to być ? Wymiary - 7,5 cm x 14,5 cm. Dosyć solidne wykonanie z prawie milimetrowej blachy. Wojskowe ? Albo wyposażenie motocykla itp. ? Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 https://cs.wikipedia.org/wiki/Zbrojovka_Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autsajder68 Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 Mimo, że dałem wątek pomyłkowo " Konserwacji ", to dzięki za szybką reakcję :-) Czyli mamy już punkt zaczepienia, że to czeska " Zbrojovka ". Tylko ciekawe do czego to służyło. Prośba do administratora o wstawienie wątka do " Identyfikacji ". Jestem trzeźwy, ale nie wiem jak to się stało, że dałem go " Konserwacji ". Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Nawet nie zauważyłem, że było w konserwie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szybki55 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Prawdopodobnie pudełko po zestawie do klejenia do dętek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Autsajder68
Witam, do czego i od czego mogło to być ? Wymiary - 7,5 cm x 14,5 cm. Dosyć solidne wykonanie z prawie milimetrowej blachy. Wojskowe ? Albo wyposażenie motocykla itp. ? Pozdr.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.