Jolana Napisano 4 Maj 2019 Napisano 4 Maj 2019 Witam serdecznie wszystkich uczestników forum, jestem nowa z nurtującą zagadką do odgadniecia. Dobry znajomy doradził że właśnie tu mogę zaczerpnąć wiedzy specjalistów. Proszę zobaczcie na zdjęcia i wypowiedzcie się co to jest. Ja kompletna amatorka myślę że to komplet noży bardzo starych jednak nie mam pojęcia jak to powiązane jest z okolicą Szczecina... Dziwne... Proszę pomóżcie
kazioW24 Napisano 4 Maj 2019 Napisano 4 Maj 2019 Noże myśliwskie,raczej jakaś Skandynawia,najszybciej na zadane pytanie odpowiedzą pani na tym forum :https://forum.knives.pl/
Sedco Express Napisano 5 Maj 2019 Napisano 5 Maj 2019 A ja sądzę, że Daleki Wschód i raczej noże ozdobne np. do cięcia papieru.
Pytanie
Jolana
Witam serdecznie wszystkich uczestników forum, jestem nowa z nurtującą zagadką do odgadniecia.
Dobry znajomy doradził że właśnie tu mogę zaczerpnąć wiedzy specjalistów.
Proszę zobaczcie na zdjęcia i wypowiedzcie się co to jest.
Ja kompletna amatorka myślę że to komplet noży bardzo starych jednak nie mam pojęcia jak to powiązane jest z okolicą Szczecina... Dziwne...
Proszę pomóżcie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.